Equip

Inici » Equip » Dr. Rafel Bassaganyas

Dr. Rafel Bassaganyas Vilarrasa

El Dr. Rafel Bassaganyas Vilarrasa dirigeix el Centre Bassaganyas Radiologia.

 

Formació

Llicenciat en Medicina per la Universitat de Navarra i la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en radiodiagnòstic (Hospital Vall d’Hebron, Barcelona).

Estades en centres especialitzats en radiologia intervencionista ubicats a la població francesa de Lille, al Centre Hopitalier Universitaire de Lille i a les illes Canàries, amb el Doctor M. Maynar.

 

Carrera professional

Hospital Vall d’Hebrón.

Institut Universitari Dexeus – radiologia de la dona.

Hospital Josep Trueta, Girona (1984-2002). Especial dedicació a la radiologia intervencionista, i a la radiologia de patologia mamaria dirigint l’àmbit radiològic del Comitè de patologia de la mama.

Hospital d’Olot i general de la Garrotxa.

 

Publicacions e Investigació

El Dr. Rafel Bassaganyas i Vilarrasa és autor de més de cent articles i publicacions a revistes i congressos nacionals i internacionals.

 

Altres

Té el convenciment que “un bon diagnòstic, ràpid i precís, estalvia molt de temps i patiments al pacient” com manifesta en l’entrevista sobre la seva trajectòria professional que el 2004 va publicar. Veure entrevista

El Dr. Rafel Bassaganyas és la segona generació de radiòlegs a la família continuant amb la vocació mèdica familiar. Amb pràcticament 40 anys d’experiència és el principal radiòleg de Bassaganyas Radiologia.
Ha impulsat els últims anys la modernització del centre. El 2018 va fer una gran renovació ampliant els seus serveis amb noves tecnologies en radiodiagnòstic com la Ressonància Magnètica Oberta, El TAC Dental 3D, els serveis de Radiologia Digital, Mamografia, Ecografia, Densitometria i tècniques d’intervencionisme ecoguiat. Convertint Bassaganyas Radiologia en un centre referent en la zona en ràdio diagnòstic.Coneix més sobre la història del centre.