Avís Legal

Inici » Avís Legal

1. DADES IDENTIFICATIVES

En compliment de la Llei Orgànica LOPD, així com com el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), així com la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI), a continuació es reflecteixen les següents dades:

El titular d’aquesta website és Bassaganyas Radiologia, S.L. (B56331168)
Bisbe Guillament, 22 – 17800 Olot

Correu electrònic de contacte: info@bassagnayas.cat

2. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tota la informació i els continguts que es recullen en www.bassaganyas.cat (incloent amb caràcter enunciatiu i no limitatiu: bases de dades, imatges, dibuixos, gràfics, arxius de text, àudio, vídeo i programari) estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial a favor de Bassaganyas Radiologia, S.L. i no es permet la reproducció i/o publicació, total o parcial, del lloc web, ni el seu tractament informàtic, la seva distribució, la seva difusió, ni la seva modificació, transformació o decompilació, ni altres drets reconeguts legalment al seu titular, sense el permís previ i per escrit del mateix, Bassaganyas Radiologia, S.L..

L’usuari, única i exclusivament, pot utilitzar el material que aparegui en aquest lloc web per al seu ús personal i privat, quedant prohibit el seu ús amb fins comercials o per a incórrer en activitats il·lícites. Tots els drets derivats de la propietat intel·lectual estan expressament reservats per Bassaganyas Radiologia, S.L..

Bassaganyas Radiologia, S.L. vetllarà pel compliment de les anteriors condicions com per la deguda utilització dels continguts presentats en les seves pàgines web, exercitant totes les accions civils i penals que li corresponguin en el cas d’infracció o incompliment d’aquests drets per part de l’usuari.

3. CONDICIONS GENERALS D’ÚS I NAVEGACIÓ DE LA PÀGINA

Les pàgines web de Bassaganyas Radiologia, S.L. podran ser visitades lliurement pels usuaris llevat de les quals es trobin incloses en àrees tancades o d’accés restringit.

Bassaganyas Radiologia, S.L. podrà modificar, sense previ avís, la informació continguda en el seu lloc web, així com la seva configuració i presentació.

Bassaganyas Radiologia, S.L. no es fa responsable de l’ús il·legítim que terceres persones puguin fer dels noms de marca, noms de producte, marques comercials que, no sent propietat d’aquesta entitat, apareguin en el website www.bassaganyas.cat. Tampoc es responsabilitza de la integritat, veracitat i licitud del contingut dels enllaços a les webs a les quals pugui accedir-se des de www.bassaganyas.cat.

4. PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: Bassaganyas Radiologia, S.L.
CIF: B56331168
Direcció postal: Psg. Bisbe Guillamet 22, 17800 Olot
Contacte Delegat de Protecció de Dades: info@bassagnayas.cat

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Bassaganyas Radiologia, S.L. tracta la informació que ens faciliten les persones interessades per tal de poder tramitar les seves consultes i informar sobre els nostres serveis, esdeveniments o campanyes que organitzi Bassaganyas Radiologia, S.L.. Només podran prestar el seu consentiment persones majors de 16 anys. Si es prenguessin decisions automatitzades en base a aquesta informació serà informat degudament a la política de protecció de dades abans de recollir les seves dades en el formulari de registre de les nostres plataformes web.

Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran fins que se sol·liciti la seva supressió o revoqui el consentiment per l’interessat. Per revocar el seu consentiment pot presentar la seva sol·licitud al compte de correu: info@bassagnayas.cat

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les seves dades per la finalitat de poder tramitar les seves consultes i informar sobre els nostres serveis, esdeveniments o campanyes que organitzi Bassaganyas Radiologia, S.L., és l’aportació del consentiment. El consentiment serà vàlid fins que decideixi revocar-lo.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. Bassaganyas Radiologia, S.L. deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

En el moment de la cancel·lació de les dades, únicament les conservarem bloquejades en compliment d’obligacions legals.

Pot consultar més informació sobre l’exercici dels seus drets o presentar una reclamació, davant l’Agència Espanyola de Protecció de dades a www.aepd.es o directament al nostre departament de protecció de dades enviant un correu electrònic a info@bassagnayas.cat

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem procedeixen del propi interessat.

Dades d’identificació

Codis o claus d’identificació

Adreces postals o electròniques

Dades de salut referents a la seva consulta

Com garantim la seguretat de les seves dades?

Bassaganyas Radiologia, S.L. adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte en tot moment l’estat de la tecnologia.