Ressonància Magnètica Olot

Inici » Ressonància Magnètica a Olot

Experts en Ressonància Magnètica a Olot

Bassaganyas Radiologia, el teu centre d’excel·lència en Ressonància Magnètica a Olot. Com a pioners en el camp de la diagnosi per imatge, posem a la teva disposició la millor tecnologia i un equip d’experts dedicats per garantir una experiència de ressonància magnètica de primera classe.

En el nostre centre de radiologia d’Olot disposem d’una ressonància magnetica oberta, apta per a pacients amb claustrofòbia, sense necessitat de sedació.

No dubtis més i contacta’ns sense cap compromís

Ressonància Magnètica

Centre de Ressonància Magnètica a Olot

A Bassaganyas Radiologia, som els experts de confiança en RM a Olot. Amb tecnologia avançada i un equip d’especialistes qualificats, oferim imatges detallades i precisos del teu cos. La nostra dedicació a la qualitat garanteix resultats fiables. Confia en nosaltres per a la teva salut i benestar.

Horari

Dilluns – divendres

9h – 14h i 15h – 19h.

Telèfon

972 261 388

Truca’ns

Direcció

Psg. Bisbe Guillamet 22, Olot

Anar a Google Maps

La Nostra Tecnologia: Avançada i Precisa

A Bassaganyas Radiologia, apostem per la tecnologia més avançada per proporcionar imatges d’alta resolució. La nostra tecnologia de ressonància magnètica està dissenyada per oferir detalls excepcionals, permetent als nostres metges especialistes una anàlisi precisa i una diagnosi segura.

Experts en Diagnòstic Precís

El nostre equip d’experts en ressonància magnètica a Girona està format per professionals altament qualificats i experimentats. La seva habilitat per interpretar amb precisió les imatges garanteix un diagnòstic fiable, essencial per al teu pla de tractament i recuperació.

Compromís amb el Pacient

A Bassaganyas Radiologia, el teu benestar és la nostra prioritat. Treballem amb un enfocament centrats en el pacient, assegurant-nos que cada pas del procés de ressonància magnètica sigui còmode i informatiu. El nostre personal amable i acollidor està aquí per respondre a totes les teves preguntes i fer que la teva visita sigui el més tranquil·la possible.

Accesibilitat Local

Amb la nostra ubicació a Olot, volem oferir-te una opció local per les teves necessitats de ressonància magnètica. Reduïm les molèsties del desplaçament i et proporcionem un servei d’alta qualitat a la teva disposició.