Mamografia Girona

Inici » Mamografia Girona

Experts en Mamografia a Girona

Bassaganyas Radiologia destaca com a centre de radiologia líder especialitzat en mamografia a Girona. A tan sols 45 minuts de Girona disposes de un equip especialitzat en mamografia amb un compromís ferm envers la salut de les dones. Oferim serveis de diagnòstic avançats utilitzant tecnologia de punta en imatge mèdica. 

Entenem la importància de l’accessibilitat i la rapidesa quan es tracta de la teva salut. És per això que oferim alta disponibilitat per a les proves de Mamografia a prop de Girona.

No dubtis més i contacta’ns sense cap compromís

Mamografia o ecografia mamària

Centre de Mamografia aprop de Girona

La reputació de Bassaganyas Radiologia en el camp de la radiologia és un testimoni de la seva excel·lència i compromís amb la salut mamària. Les dones de Girona i les àrees adjacents confien en aquest centre com a opció preferida per als seus serveis de mamografia, sabent que rebran atenció de qualitat i resultats de diagnòstic fiables. 

Horari

Dilluns – divendres

9h – 14h i 15h – 19h.

Telèfon

972 261 388

Truca’ns

Direcció

Psg. Bisbe Guillamet 22, Olot

Anar a Google Maps

Tecnologia Avançada per Imatges de gran Qualitat

Equipat amb tecnologia de punta en imatge mèdica, Bassaganyas Radiologia utilitza equips de mamografia moderns per proporcionar resultats precisos i fiables. La mamografia és una eina fonamental per a la detecció precoç del càncer de mama, i el centre està dedicat a oferir a les dones una opció de diagnòstic avançada i segura.

Equip d’Experts en Diagnòstic per Imatge a Girona

El personal de Bassaganyas Radiologia està format per professionals altament qualificats en el camp de la radiologia, amb una dedicació constant a mantenir-se actualitzats sobre les últimes tecnologies i pràctiques en el diagnòstic mamari. Aquesta especialització en mamografia permet al centre oferir una atenció centrada en les necessitats específiques de les dones, prioritzant la seva comoditat i benestar durant els procediments.

Mamografies amb alta disponibilitat

La detecció precoç de lesions mamàries és fonamental per a un tractament eficaç. A Bassaganyas Radiologia tenim alta disponibilitat per realitzar les proves quan avans millor. El centre ofereix informació detallada i assessorament a les pacients, promovint la importància de revisions regulars per a la prevenció i la detecció precoç.