Ressonància Magnètica Girona

Inici » Ressonància Magnètica Girona

Experts en Ressonància Magnètica a Girona

Bassaganyas Radiologia es el referent local en serveis de Ressonància Magnètica a tan sols 45 minuts de Girona. Amb un compromís inquebrant amb la precisió diagnòstica i la comoditat dels nostres pacients, oferim tecnologia de primer nivell i un equip d’experts dedicats per assegurar una experiència integral.

Entenem la importància de l’accessibilitat i la rapidesa quan es tracta de la teva salut. És per això que oferim alta disponibilitat per a les proves de RM a prop de Girona.

No dubtis més i contacta’ns sense cap compromís

Ressonància Magnètica

Centre de Ressonància Magnètica aprop de Girona

A Bassaganyas Radiologia, som els experts de confiança en RM a Girona. Amb tecnologia avançada i un equip d’especialistes qualificats, oferim imatges detallades i precisos del teu cos. Confia en nosaltres per a la teva salut i benestar.

Horari

Dilluns – divendres

9h – 14h i 15h – 19h.

Telèfon

972 261 388

Truca’ns

Direcció

Psg. Bisbe Guillamet 22, Olot

Anar a Google Maps

Tecnologia Avançada per Imatges de gran Qualitat

A Bassaganyas Radiologia, creiem en utilitzar el millor que la tecnologia pot oferir. La nostra tecnologia de ressonància magnètica a Girona és d’última generació, proporcionant imatges detallades i de qualitat superior. Aquest nivell de resolució ens permet oferir un diagnòstic més precís i eficaç.

Equip d’Experts en Diagnòstic per Imatge a Girona

El nostre equip de professionals en Ressonància Magnètica a Olot és la clau de la nostra excel·lència. Equip altament qualificat i amb anys d’experiència en interpretació d’imatges. La nostre dedicació es tradueix en un diagnòstic acurat que és fonamental per a la teva salut.

Compromís amb el Pacient

Ens preocupem per la teva comoditat i benestar. A Bassaganyas Radiologia, el teu confort és una prioritat. Des de la reserva de la cita fins a la finalització de la prova, el nostre personal amable i atent està aquí per respondre a les teves preguntes i assegurar una experiència positiva.