Equip

Inici » Equip

Coneix el nostre equip de radiòlegs

Des de la recepció fins a l’equip de radiòlegs sabem que la part humana del nostre treball és d’igual importància que la part tècnica, i per això ens esforcem cada dia a atendre els pacients en el seu pas per les nostres instal·lacions.
El nostre model consisteix en una atenció personalitzada i propera cap als nostres pacients.

Dr. Rafel Bassaganyas

Director del centre i Radiòleg

Dra. Clara Bassaganyas

Radiòloga

Dr. Kai Vilanova

Radiòleg

Anna Jordà

Tècnic superior en diagnòstic per la imatge

Ainoa Cunill

Tècnic superior en diagnòstic per la imatge

Adrià Andurell

Tècnic superior en diagnòstic per la imatge

Xon Nogué

Administrativa

Equip de Radiòlegs Experimentat

Com a referent en serveis de radiologia, reconeixem la importància d’un equip multidisciplinari i qualificat per oferir el millor servei possible als nostres pacients. El nostre valor diferencial resideix en la diversitat i experiència del nostre equip multidisciplinari. Amb radiòlegs experts, tecnòlegs qualificats i personal administratiu altament competents, treballem de manera col·laborativa per proporcionar diagnòstics precisos i serveis de radiologia de primera classe. 

Equip i Tecnologia

Addicionalment, estem compromesos a mantenir-nos a l’avantguarda de la tecnologia de radiologia. El nostre centre està equipat amb les darreres innovacions en maquinària i programari per garantir diagnòstics més precisos i tractaments més eficaços. Aquesta combinació de talent humà i tecnologia puntera ens permet destacar-nos en el lliurament d’un servei de radiologia excepcional.

 

Contacta’ns

Horari

Dilluns – divendres

9h – 14h i 15h – 19h.

Telèfon

972 261 388

Truca’ns

Direcció

Psg. Bisbe Guillamet 22, Olot

Anar a Google Maps