Proves

Inici » Proves de Radiologia » Radiologia Dental

Radiologia Dental

La radiologia dental aporta la informació dental i maxil·lar necessària per a una assistència segura en Odontologia i en Cirurgia Maxil·lofacial.
Utilitza radiació ionitzant, però amb les tecnologies actuals la minimitzem per a aconseguir la millor relació entre la qualitat de les imatges i la seguretat del pacient, seguint els estàndards europeus.

Cada tipus de radiografia dental té aplicacions específiques i ajuda als professionals de la salut dental a diagnosticar problemes, planificar tractaments i proporcionar una atenció odontològica de qualitat als pacients. A Bassaganyas Radiologia utilitzem les següents tècniques:

Radiologia Dental tac dental 3d radiologia bassaganyas

TAC dental (tomografia axial computeritzada)

La precisió del TAC dental 3D permet la col·locació dels implants (estudi preimplantologia) i l’extracció dels cordals. Millora la fiabilitat del diagnòstic i permet intervencions i tractaments més ràpids però sobretot més precisos per a un resultat òptim.
El TAC Dental 3D permet realitzar amb precisió talls digitalment (des de 0,1mm) altament contrastats sense distorsió ni magnificació, a escala 1:1. Aquest estudi consisteix en la realització de talls mil·limètrics de l’àrea precisa en qualsevol plànol de l’espai, per avaluar fonamentalment la col·locació d’implants dentals.

El TAC Dental 3D ens proporciona una imatge tridimensional, que ens permet determinar de forma precisa i segura la posició d’una dent inclosa i les seves relacions anatòmiques. Això farà molt més segur el seu abordatge, sense comprometre en cap cas les estructures adjacents. Des del punt de vista ortodòntic també ajudarà a determinar l’estratègia de tracció de la dent a l’arcada.

La prova dura uns 10 minuts i no cal preparació prèvia.

Ortopantomografia digital

Radiografia panoràmica digital que permet l’estudi de l’arcada dentària i del maxil·lar i la mandíbula, per veure les dents i la qualitat del teixit ossi dels maxil·lars.

La prova dura uns 5 minuts i no cal preparació prèvia.

Cefalometries

Es una radiografia lateral del crani que ens permet veure l’oclusió dental i valorar la simetria facial.

La prova dura uns 5 minuts i no cal preparació prèvia.

Radiologia Dental a Olot

A Bassaganyas Radiologia, la teva salut és la nostra prioritat. Amb anys d’experiència i un equip de professionals dedicats, som els experts de confiança en radiologia Dental a Olot. La nostra clínica està equipada amb tecnologia de punta per assegurar que rebis una atenció de primera classe en un ambient còmode i acollidor.

Horari

Dilluns – divendres

9h – 14h i 15h – 19h.

Telèfon

972 261 388

Truca’ns

Direcció

Psg. Bisbe Guillamet 22, Olot

Anar a Google Maps