Proves

Inici » Proves de Radiologia » Radiologia Convencional

Radiologia convencional

Correspon a l’estudi amb raigs X de les diverses parts del cos, amb projeccions que poden ser de front o de perfil i altres.

La Radiologia convencional es el nom técnic del que es coneix mes comunament com a Radiografies.

L’estudi pot ser de qualsevol os del cos, del cor i pulmó (radiografia de tòrax), de les extremitats i de la columna vertebral total amb plaques telemètriques per veure si hi han asimetries.

 

No s’aconsella realizar en embarassades.

Radiologia Convencional Digital Radiografia

La Tecnologia de Radiologia Convencional

La radiologia convencional, també coneguda com a radiografia, continua sent una de les tècniques més utilitzades en l’àmbit mèdic. Aquesta tècnica implica la utilització de raigs X per obtenir imatges de les estructures internes del cos. Informa’t a Bassaganyas Radiologia sobre com aquesta tecnologia s’utilitza per capturar imatges d’ossos, òrgans i teixits tous, proporcionant als professionals de la salut una visió clara i detallada per al diagnòstic.

Varietat d’aplicacions de la Radiologia Convencional

L’equip dedicat a la radiologia convencional utiliza aquesta tècnica per la detecció de fractures fins a l’avaluació de malalties pulmonars. Les radiografies són una eina versàtil que ofereix informació crucial per guiar l’atenció mèdica.

Qualitat d’Imatge i Precisió

A Bassaganyas Radiologia emfatitzem en la importància de la qualitat d’imatge i precisió en els serveis de radiologia convencional. La tecnologia moderna ha permès avenços significatius en la claredat de les imatges radiogràfiques, cosa que facilita als metges realitzar diagnòstics més precisos.

Radiografies a Olot

Descobreix el millor servei de Radiografies a Olot a Bassaganyas Radiologia.

A Bassaganyas Radiologia, som els experts de confiança en radiografies a Olot. Amb tecnologia avançada i un equip d’especialistes qualificats, oferim imatges detallades i precisos per al teu diagnòstic. La nostra dedicació a la qualitat i a l’atenció personalitzada garanteix que rebràs resultats fiables i una experiència còmoda. Confia en la nostra experiència per a una visió clara del teu estat de salut.

Horari

Dilluns – divendres

9h – 14h i 15h – 19h.

Telèfon

972 261 388

Truca’ns

Direcció

Psg. Bisbe Guillamet 22, Olot

Anar a Google Maps