Proves

Inici » Proves de Radiologia » Densitometria

Densitometria òssia

La densitometria òssia és el mesurament de la massa òssia de la columna lumbar i maluc mitjançant un sofisticat equip anomenat DEXA per les seves sigles en anglès (Dual-energy X-ray Absorptiometry).
És un estudi segur no dolorós, molt exacte i precís que ens permet avaluar la densitat mineral òssia i el contingut mineral dels ossos. Permet valorar l’osteoporosi i altres malalties de la densitat òssia.
Està especialment recomanada a totes les pacients menopàusiques o premenopàusiques i amb problemes d’osteoporosi.

No s’aconsella realizar en embarassades.

El pacient s’estira en una llitera on haurà de romandre quiet uns 10 minuts mentre es realitza la prova.
No cal preparació i es pot fer vida normal després de la prova.

Densitometria Òssia

La Importància de la Densitometria Òssia

La densitometria òssia és una eina essencial en la prevenció i el tractament de malalties òssies, com l’osteoporosi. A Bassaganyas Radiologia es destaca la importància d’aquesta tecnologia avançada en la identificació precoç de pèrdua de densitat òssia, permetent als professionals de la salut intervenir de manera proactiva per mantenir o millorar la salut òssia del pacient.

Tecnologia Avançada per la Densitometria

En el centre disposem d’equips moderns i utilizem les tècniques avançades que es fan servir per mesurar amb exactitud la densitat mineral òssia, proporcionant així una base sòlida per al diagnòstic i el pla de tractament.

Abordatge Integral de la Salut Òssia

A Bassaganyas Radiologia tenim un enfocament integral per a la salut òssia. Això pot incloure la col·laboració amb altres especialitats mèdiques per garantir que la informació obtinguda sigui part fonamental de la gestió global de la salut òssia del pacient.

Densitometria òssia a Olot

Descobreix el millor servei de Densitometria òssia a Olot a Bassaganyas Radiologia.

A Bassaganyas Radiologia, som especialistes en Densitometria òssia a Olot. Amb la nostra tecnologia d’avantguarda i un equip de professionals dedicats, oferim imatges precises i detallades per al teu diagnòstic. Confia en la nostra experiència per a una atenció personalitzada i una visió clara del teu estat de salut. Estem aquí per acompanyar-te en el camí cap a una salut òptima.

Horari

Dilluns – divendres

9h – 14h i 15h – 19h.

Telèfon

972 261 388

Truca’ns

Direcció

Psg. Bisbe Guillamet 22, Olot

Anar a Google Maps